Сб, 2024-04-20, 12:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:13
Важку агротехніку передасть українським аграріям Корея
Інші останні Економічні новини

Корейсько-Українська Асоціація Торгівлі та Індустрій (KUATI) підготувала програму негайної підтримки підприємств державного сектору економіки України. Зокрема, аграріям нададуть сільгосптехніку та обладнання. Про це йдеться на Урядовому порталі.

"Компанією TYM — лідером серед виробників тракторів Республіки Корея, було прийнято рішення про передачу в якості технічної допомоги 14 наборів важкої агротехніки. Також члени Асоціації KUATI готують наступний транш допомоги, який може скласти декілька тисяч індивідуальних систем очистки води, що можуть бути використані в постраждалих регіонах. Ми вдячні корейському Уряду та бізнесу за допомогу та бажання стати частиною процесу повоєнного відновлення України", — розповіла перший віце-прем’єр-міністр України — Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Також міністерка закликала корейський бізнес до фінансування проєктів розвитку, потреба яких за оцінкою Мінекономіки складає понад $500 млрд.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 325 | Додав: admin | Теги: корея, аграрій, україна, агротехніка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]