Чт, 2024-04-18, 20:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:14
Вчора на Донеччині двічі підривали залізничну колію
Інші останні Новини з регіонів України

22 червня о 15:35 на Донеччині невідомі підірвали залізничну колію на ділянці Іловайськ–Кутейникове. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Згідно з повідомленням, на момент вибуху на перегоні перебував вантажний поїзд №2921 із вантажем (огарки колчеданні). В результаті вибуху зійшло з рейок 14 вагонів.

"За оперативною інформацією, локомотивна бригада не постраждала. Втрати вантажу немає. Обставини інциденту з’ясовують, сповіщені усі причетні служби", – зазначили в Укрзалізниці.

Наразі здійснюються відновлювальні роботи за допомогою залізничної спецтехніки. Рух поїздів на згаданій ділянці відновлять у максимально можливі терміни.

У зв’язку з перервою руху на ділянці Іловайськ – Кутейникове змінений маршрут прямування пасажирських поїздів через станції Харків – Куп’янськ – Тополі – Валуйки: 

№ 390/389 Мінськ – Анапа – Мінськ, 

№ 46/45 Мінськ – Мін. Води – Мінськ, 

№ 302/301 Мінськ – Адлер – Мінськ.

Інші пасажирські поїзди – № 26/25 Київ – Кисловодськ – Київ, № 18/17 Київ – Адлер – Київ прослідують через станції Синельникове – Павлоград  – Лозова – Харків-Пас. – Куп’янськ – Тополі – Валуйки".

Окрім того 22 червня о 15:55 на перегоні Іловайськ – Моспіне Донецької залізниці зафіксували ще один випадок підриву колії невідомими.

"За оперативною інформацією,  у момент вибуху на колії перебував тепловоз. Рухомий склад не пошкоджений, локомотивна бригада не постраждала. Внаслідок вибуху пошкоджено три залізобетонні шпали, зламані рейки.На даний момент на ділянці здійснюються відновлювальні роботи, обставини інциденту з’ясовуються", - йдеться у повідомленні. 

"Незважаючи на злочинні спроби перервати транспортне сполучення з Донеччиною, рух поїздів у будь-якому разі буде відновлено та залізничні перевезення забезпечуватимуться в повному обсязі", - підкреслили в УЗ.

Разом з тим у прес-службі російської залізниці (РЖД) повідомили: підрив полотна залізниці стався під час проходження вантажного поїзда формування ВАТ "РЖД".

Нагадаємо, що 11 червня через загрозу мінування поїзда "Харків-Донецьк" евакуювали 300 пасажирів.

Також невідомі у Києві 8 червня повідомили про замінування Центрального залізничного вокзалу, але інформація також виявилась неправдивою, а в Харкові 10 червня евакуювали 100 працівників заводу також через "загрозу вибуху".


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: вчора, Донеччині, двічі підривали залізничну колію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]