Ср, 2024-04-24, 17:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:33
Вдруге виграла чемпіонат Європи серед молоді борчиня з Херсона
Інші останні Спортивні новини

Олена Кремзер з Херсона принесла Україні перше "золото" на чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби серед молоді (до 23 років), який проходить у Русе (Болгарія).

Кремзер захистила титул переможниці молодіжного чемпіонату Європи, який завоювала торік у Туреччині у ваговій категорії до 51 кг. Цього разу у фіналі вагової категорії до 55 кг Олена з рахунком 10:0 упевнено перемогла росіянку Олександру Андреєву, повідомляє "Укрінформ".

Срібним призером континентальної першості стала львів'янка Ангеліна Лисак (60 кг), яка у вирішальній сутичці поступилася Тетяні Омельченко з Азербайджану - 1:5. Бронзову нагороду отримала представниця Івано-Франківської області Ілона Семків (48 кг), вигравши сутичку за 3-тє місце в азербайджанки Ганни Павлів - 8:4.

Заключні чотири комплекти нагород борчині розіграють у п'ятницю. Україну представлятимуть львів'янки Лілія Горішна (53 кг), Тетяна Кіт (58 кг), Соломія Вольська (63 кг), а також харків'янка Анастасія Шустова (75 кг).

Нагадаємо, що троє українців стали призерами молодіжного чемпіонату Європи з греко-римської боротьби. Владислав Вороний із Дніпропетровська (130 кг) завоював "срібло", харків'янин Ярослав Фільчаков (80 кг) та Андрій Гладких із Запоріжжя (85 кг) - "бронзу".

2-3 квітня в Русе пройде континентальна першість серед молоді з вільної боротьби.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: борчиня з Херсона, молодь, чемпіонат Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]