Сб, 2024-04-20, 08:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:58
Ведмеді у Каліфорнії вломилися до будинку, з'їли китайську їжу та вкрали мішок із собачим кормом
Інші останні Новини світу

У Каліфорнії (США) трапився курйоз: кілька молодих ведмедів забралися в будинок до американця Джастіна Лі та влаштували погром на його кухні, з'ївши всю їжу і залишивши після себе неабиякий безлад.

Ведмеді, що забираються в житлові райони штату Каліфорнія, досить часте явище. Однак такої сміливості від дитинчат бурого ведмедя не очікував ніхто, повідомляє NEWSru.com з посиланням на ABCNews.

За словами Лі, ведмеді буквально вломилися в будинок через собачу хвіртку в двері, з'їли китайську їжу, приготовлену й залишену на кухні його матір'ю. Також один з них вкрав мішок з собачим кормом.

Збентежений американець, коли побачив, як ведмеді поступово проникають в будинок, швидко схопить свою собаку і замкнувся в кімнаті на поверсі вище. Потім він зателефонував до місцевої поліції.

"Ми звикли бачити ведмедів за межами нашого будинку. Раніше вони приходили в наш двір, це взагалі поширене у нас в місті. Я звик їх бачити на відстані, але коли вони почали входити в наш будинок, мені стало дійсно страшно і в той же час забавно", - розповів 25-річний Лі.

Поліцейські, які прибули, зіткнулися лицем до лиця з ведмедями, що виходять з дому. Вони не були агресивно налаштовані. Представники влади постріляли в повітря, щоб швидше прогнати нахабних тварин назад у гори.

"Насправді, мені пощастило. Після ведмедів залишився безлад, але нічого не було зламано, - сказав Лі та додав - мені розповідали, що були випадки, коли ведмідь ламав двері холодильника".

За словами Лі, тепер вони будуть обережніше: закривати двері та вікна, не залишати надовго сміття зовні в баках і взагалі пильніше стежити за будинком.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 980 | Додав: abel | Теги: вломилися до будинку, каліфорнія, ведмеді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]