Пт, 2024-04-19, 22:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:17
Велика Британія скасувала частину звинувачень проти російського олігарха Фрідмана - FT
Інші останні Новини світу

Національне агентство боротьби зі злочинністю Великої Британії припинило розслідування за двома з трьох пунктів звинувачення щодо російського олігарха Михайла Фрідмана. Але його досі підозрюють у відмиванні коштів.

Про це пише The Financial Times.

Агентство припинило розслідування щодо Фрідмана за підозрою у змові з метою надання неправдивих свідчень та змові з метою обману Міністерства внутрішніх справ Великої Британії. Звинувачення у відмиванні коштів лишаються.

Інформацію про це виданню підтвердив офіційний представник агентства, але імʼя Фрідмана не назвав. Він лише сказав, що це 58-річний росіянин, якого затримали у Лондоні.

 На початку грудня британське Нацагентство з боротьби зі злочинністю (NCA) повідомило про затримання 58-річного «заможного російського бізнесмена» за підозрою у відмиванні грошей, змові з метою обману британського правосуддя та змові для надання неправдивих свідчень. NCA повідомляло, що бізнесмена затримали 1 грудня в його будинку. У нього вилучили кілька цифрових пристроїв та велику суму готівки.
    
Після повномасштабного російського вторгнення в Україну Фрідман потрапив під санкції Євросоюзу та Великої Британії. Він скаржився на повʼязані з цим фінансові обмеження. Фрідман, як і низка інших бізнесменів, оскаржили санкції, стверджуючи, що не мають жодного впливу на політику путіна.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 367 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]