Чт, 2024-03-28, 22:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:55
Великобританія в ОБСЄ - росія має усвідомити, що ніколи не зможе перемогти Україну
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

російські атаки дронами та ракетами на мирні українські міста є фактом помсти Україні з боку країни-агресора за ганебні провали армії окупантів на полі бою. росія врешті має зрозуміти, що їй не під силу одержати над Україною перемогу.

Про це на Форумі з безпекового співробітництва 10 травня сказав військовий радник делегації Британії в ОБСЄ Ян Стаббс. Він наголосив, що такі обстріли є терором та "покаранням" українського народу. "Вони є жорстокими актами помсти та ганебним проявом неспроможності російського військового керівництва", – заявив Стаббс.

Представник Британії зауважив що росія назавжди зруйнувала свою репутацію атаками на цивільне населення України, убивствами українців та масштабними руйнуваннями. "Дії москви спотворюють пам'ять про тих, хто боровся проти тиранії і заплатив найвищу ціну, вірячи, що врятує майбутні покоління від війни", – додав він.

Якщо росія й надалі воюватиме, то продовжить програвати. Водночас українська держава буде проявляти мужність та рішучість боротися за свою свободу та звільняти усі захоплені окупантами міста.

Стаббс наголосив, що Україна буде вільною від російської окупації, її територіальна цілісність буде відновлена, а Британія підтримуватиме Київ аж до повної перемоги. "Ми будемо стояти поруч з Україною, скільки б часу це не зайняло", – підсумував військовий радник делегації Британії в ОБСЄ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 341 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]