Пт, 2024-04-26, 18:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:48
Microsoft випустить версію Skype, яка буде працювати в браузері
Інші останні Новини світу

Корпорація Microsoft випустить версію Skype, яка буде працювати у браузері, не вимагаючи від користувача встановлення плагінів та іншого додаткового ПЗ, повідомляє блог WP Sauce, повідомляє Lenta.ru.

Microsoft розмістила на своєму сайті оголошення про три вакансії. У них компанія запрошує розробників до групи Skype для браузерів (Skype for Browsers).

Завданням майбутніх співробітників буде "допомогти нам (компанії Microsoft - ред.) Реалізувати Skype у Мережі". Два із трьох оголошень вимагають від претендентів "досвіду створення користувацьких інтерфейсів на HTML5".

Вакансії було розміщено на сайті у період від 22 березня по 14 квітня. Двоє співробітників будуть працювати у лондонському офісі, а третій - у Празі.

Про можливість створення "браузерного" відеочату на основі HTML5 та протоколу WebRTC уже замислювалися Google, розробник браузера Chrome та Mozilla, творець браузера Firefox. Тестову збірку Firefox із підтримкою WebRTC Mozilla представила на початку квітня.

Сервіс інтернет-телефонії Skype належить Microsoft: корпорація придбала його у 2011 році за 8,5 мільярда доларів. Щоб спілкуватися у Skype, користувач має встановити на комп'ютер або мобільний пристрій програму-клієнт. У соцмережу Facebook вбудований відеочат на базі Skype, але і він вимагає встановлення спеціального додатка.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 984 | Додав: adminA | Теги: версію Skype, Microsoft, браузері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]