Сб, 2024-04-20, 11:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
Весілля тигрів влаштував одеський зоопарк: бенкетували всім містом, подавали торт з м'ясної нарізки
Інші останні Новини з регіонів України
Побувати на весіллі тигрів цими вихідними (16-17 лютого) змогли відвідувачі Одеського зоопарку. Про це повідомило керівництво звіринцю, пише УКРІНФОРМ.

"Закохана тигрова пара склалася в зоопарку порівняно недавно. Тайгер був самотнім, але трохи більше року тому ми знайшли у Вінниці пару нашому тигрові. Успішно пройшовши період адаптації, Тайга (так назвали подругу) і Тайгер стали виявляти симпатію одне до одного. Символічно, що саме в день Святого Валентина перегородка між амурськими тиграми, занесеними до Червоної книги, була відкрита і пара хижаків поєдналася. Зараз ми вирішили узаконити романтичні стосунки представників найбільших кішок у Південній Пальмірі. Їхній шлюб офіційно оформлений адміністрацією з видачею посвідчення", — сказав директор Одеського зоопарку з науки та стратегічного розвитку Ігор Біляков.

Усі учасники незвичайних весільних урочистостей скуштували святковий торт: молодята - з м'ясної нарізки, гості свята - традиційний солодкий. Церемонія одруження пройшла на території так званого "сільського дворика", де відвідувачів зоопарку чекала безліч подарунків і романтичний настрій.

Нагадаємо, у 2012 році у День святого Валентина в Китаї поєднали шлюбом барана і олениху. Нетрадиційні стосунки барана Чанмао ("довге волосся") і оленихи Чуньцзи ("чиста") зробили їх зірками зоопарку в провінції Юньнань після того, як місцевий телеканал показав про них відеосюжет.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1590 | Додав: adminA | Теги: весілля тигрів, одеський зоопарк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]