Пт, 2024-03-29, 12:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:30
Від успіху "Свободи", яка вміє ненавидіти,Новодворська в захваті і їй подобається "розумна людина" Фаріон
Інші останні Іноземна преса про Україну
Ветеран антирадянського руху Валерія Новодворська заявила, що вітає перемогу української націоналістичної партії "Свобода" на виборах до Верховної Ради України. Про це Новодворська заявила у відеозверненні, опублікованому на своєму персональному блозі.

Вона, зокрема, висловила задоволення з приводу проходження до нового парламенту львівського депутата Ірини Фаріон, що здобула широку популярність після того, як у дитячому садку в присутності журналістів заявила, що дитина, яку батьки називають російськими іменами, може "збирати валізи і їхати в Московію".

"Для мене організація "Свобода" Олега Тягнибока в основному пов'язана з Іриною Фаріон - найрозумнішою людиною, твердою, філологом. Вона не тільки спадкоємець традиційної УПА, вона - не просто західняк, а західник. Вперше вони потрапляють в Раду. Захід, нарешті, став захищатися і пішов на Схід. Дай Бог йому дійти до самих російських кордонів, щоб була подолана подвійність України, що виникла ще за часів монгольського ярма, коли Москва зі Східною Україною стали частиною Орди, а Західна - була під впливом Польщі", - заявила Новодворська.

"Мене абсолютно не лякає "Свобода". Так, у них погана економічна програма. Але ніхто з їх середовища не вербуватиме міністрів в економічну частину уряду. Там є пан Яценюк, у нього багато фахівців, вони розберуться", - додала громадська діячка.

На її думку, "Свобода" - це "щеплення проти червоної зарази", "вони намагаються позбавитися від радянського минулого", "не забули, як цілими ешелонами вивозили українців", "вони чинили опір до 1956 року".

"Я бачила їх газети з тризубцем на обкладинці. Це - надійні люди. Вони уміють ненавидіти, у них є переконання. У Раді вони не завадять. Партії регіонів буде там дуже незатишно. Не потрібно лякатися. Це - добре", - резюмувала Новодворська.

Раніше Фаріон заявила, що у Раді хоче домагатися імпічменту Януковича і каратиме російськомовних "окупантів".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 970 | Додав: adminA | Теги: розумна людина Фаріон, успіху Свободи, Новодворська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]