Пт, 2024-03-29, 04:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:49
Від влади "ЄС" вимагає зупинити порушення конституційного права громадян на вільне пересування та роботи у країнах ЄС
Інші останні Політичні новини

"ЄС" вимагає від влади зупинити порушення конституційного права громадян на вільне пересування та роботи у країнах ЄС

Українці мають право працювати там, де вони знайдуть кращу роботу

Заборони на виїзд за кордон для заробітчан немає, але є обмеження – Пристайко

Партія "Європейська Солідарність" вимагає від влади зупинити брутальні порушення конституційного права громадян на вільне пересування та негайно дати оцінку чиновникам, які даючи незаконні розпорядження, силою утримують в Україні громадян, які мають законну роботу в країнах Європейського Союзу. Про це повідомляє пресслужба партії "ЄС".

Партія "Європейська Солідарність" та п'ятий президент України Петро Порошенко в умовах війни та складних міжнародних обставинах доклали неймовірних зусиль, аби Україна отримала безвізовий режим з ЄС, натомість влада Зеленського не лише хоче забрати в українців можливість вільно пересуватися Європою, а й повертає нас до найгірших радянських практик, коли громадянин вимушений був звертатися до чиновників за так званою виїзною візою – дозволом виїзду за кордон.

Влада Зеленського "безвіз" замінила на "безвиїзд". Поки українці прагнуть, аби Україна невпинно наближалась до членства в Європейському Союзі, Зеленський вперто веде нас в СРСР.

Українці мають право працювати там, де вони знайдуть кращу роботу. Влада має стримувати міграцію створенням в Україні конкурентних робочих місць, належних умов праці, стимулами для бізнесу ліквідовувати тіньове працевлаштування. Однак влада у своїй типовій популістичній манері вважає, що для вирішення проблеми міграції треба просто закрити кордони.

Правова і економічно розвинена європейська країна, а не нові стіни і заборони, має бути найкращим стимулом для українців жити і працювати в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 606 | Додав: adminA | Теги: порушення конституційного права гро, ЄС, влада | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]