Пн, 2024-05-06, 20:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:04
Відділення реабілітації запустили у Києві – там буде безоплатне лікування для військових
Інші останні Медичні новини

Медична мережа "Добробут" запускає нове відділення фізичної реабілітації в лікувально-діагностичному центрі Києва.

Від 3 липня по 31 серпня 2023 у відділенні діятиме програма безоплатної реабілітаційної допомоги для військовослужбовців.

Команда нового реабілітаційного відділення займається відновленням після травм та операцій на опорно-руховому апараті, лікуванням захворювань опорно-рухового апарату та больових синдромів, реабілітацією спортсменів, відновленням після бойових травм, корекцією порушень постави.

Також допомагатимуть пацієнтам з дегенеративними змінами хребта та суглобів, нейропатією, переломами, що повільно загоюються, атрофією м’язів. Пацієнти можуть отримати консультативну допомогу, фізіотерапію, мануальну та рухову терапію.

Зокрема, відділення обладнане сучасними фокусною ударно-хвильовою установкою та установкою для лазерної терапії, а також підвісними системами Redcord для кінезіо-терапії та реабілітації.

Відділення очолив Данило Сафронов — один з найбільш досвідчених в Україні фахівців з фізичної та реабілітаційної медицини, кандидат наук, лікар вищої категорії, сертифікований викладач методу Neurac в Україні, що має досвід роботи з травмами та їх наслідками у зоні бойових дій.

Кількість місць у програмі безоплатної фізичної реабілітації обмежена. Щоб отримати безоплатне лікування у відділенні реабілітації, необхідно надати посвідчення, що підтверджує статус військового, та медичну документацію щодо попередньо пройденого лікування й призначення реабілітаційних заходів.

"Добробут" — одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. У портфелі компанії 15 медичних центрів в Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей та дорослих за понад 75 медичними напрямками. Щороку фахівці "Добробуту" проводять понад 7000 операцій. У мережі працюють понад 2800 співробітників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 620 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]