Чт, 2024-04-25, 23:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:35
Відео з гангстерами, які вбили Вітні Х'юстон за борги, знайшов голлівудський детектив
Інші останні Новини світу
Приватний детектив з Голлівуда Пол Х'юбл стверджує, що співачка Вітні Х'юстон стала жертвою вбивства, пише в четвер (27 грудня) американська газета International Business Times.

"Я знайшов докази, що вказують на те, що Вітні стала жертвою впливових торговців наркотиками, які відправили гангстерів, щоб забрати у неї величезний борг", - розповів журналістам Х'юбл.

Сума передбачуваного боргу могла сягати 1,5 млн доларів, зазначає газета.

За словами детектива, він роздобув відеозапис, на якому зафіксовані вбивці Х'юстон, що увірвалися в її номер у готелі. Він також зазначив, що травми на тілі Х'юстон вказують на те, що співачка намагалася чинити опір нападникам.

Х'юстон знайдено мертвою в готельному номері готелю в Беверлі-Хіллз у штаті Каліфорнія 11 лютого 2012 року. 12 квітня поліція Беверлі-Хіллз офіційно закрила справу про смерть популярної співачки, заявивши, що ознак насильницької смерті не виявлено. Тоді слідство вирішило, що причиною смерті 48-річної поп-зірки став нещасний випадок: Х'юстон, перебуваючи під дією наркотиків і психотропних препаратів, потонула у ванні.

Аналіз крові всесвітньо відомої співачки виявив вміст у ній кокаїну, марихуани, м'язових релаксантів, заспокійливих і розслаблювальних препаратів.

Х'юстон увійшла в Книгу рекордів Гіннеса як володарка найбільшої кількості музичних нагород, зокрема шести премій Grammy, 15 премій Billbord, 21 музичної премії США і двох премій Emmy. У всьому світі продано близько 170 млн записів її пісень, з них близько 55 млн - у США.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: вітні х'юстон, голлівудський детектив, борги, гангстерами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]