Сб, 2024-04-20, 07:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:04
Виділять кошти на розвиток інфраструктури річки Дніпро європейські банки
Інші останні Економічні новини

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) і Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) мають намір інвестувати 50 млн євро в розвиток Дніпра як транспортної артерії.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Міністерства інфраструктури України.

«Розвиток сільськогосподарської сфери ставить нові виклики перед українською транспортною і логістичної мережею. Україна має унікальний ресурс, використання якого може дозволити країні стати стратегічною частиною європейської економіки, і це - Дніпро», - заявив посол Нідерландів Кейс Кломпенхауер.

У свою чергу віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе зазначила, що розвиток р. Дніпро в майбутньому сприятиме розвантаженню автомобільних доріг і залізниці. Крім того, розвиток внутрішнього водного транспорту сприятиме екологізації перевезень шляхом скорочення шкідливих викидів автотранспортом.

Раніше президент Петро Порошенко обговорив з міністром торгівлі США питання активізації інвестицій.

Відзначимо, 27 квітня 2016 року Климпуш-Цинцадзе обіцяє подати в ВРУ власний законопроект з питання мораторію на експорт лісу-кругляка. Подивимося, чи зможе вона виконати свою обіцянку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 706 | Додав: adminA | Теги: розвиток інфраструктури річки Дніпр, кошти, Європейські банки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]