Чт, 2024-03-28, 11:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:18
Відкрилася перша сесія новообраної Київради - Кличко склав присягу мера
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Мер Києва Віталій Кличко склав присягу міського голови столиці.

Слова вірності киянам він озвучив на першому засіданні Київради 8-го скликання 1 грудня, повідомляє Українська правда. Київ.

"Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватись Конституції та Законів України, сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи та інтерес громадян, сумлінно виконувати свої посадові обв’язки. Клянусь", - сказав Кличко.

Він отримав тимчасове посвідчення мера.

Перше засідання Київради відкрив голова Київської міської територіальної виборчої комісії Анатолій Сульдін.

У залі зареєструвалися 93 зі 120 обраних депутатів.

Наразі представник тервиборчкому озвучує в алфавітному порядку імена та прізвища депутатів. Народним обранцям вручають тимчасові посвідчення.

Низці депутатів інші обранці кричать "Ганьба!".

Нагадаємо, Київський міський голова Віталій Кличко з результатом 66,5% голосів переміг у другому турі виборів мера столиці 15 листопада і зберіг за собою цю посаду.

Як відомо, до Київради 8-го скликання пройшли 5 партій: "Блок Петра Порошенка Солідарність", "Об'єднання "Самопоміч", "ВО "Батьківщина", "Єдність" та "ВО "Свобода".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: перша сесія новообраної Київради, присяга мера, кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]