Ср, 2024-04-24, 04:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:49
Відкриття фермерських господарств в Україні
Інші останні Новини України

ферма

Відкриття фермерських господарств в Україні

Як проходить реєстрація фермерських господарств у Києві та інших містах України, детально розповідають юристи компанії «Флагман». Перш за все, такий тип об’єднань потребує земельних ділянок, обробка яких спрямована на отримання прибутку. Те ж питання відноситься до молочнотоварних ферм та інших сільськогосподарських будівель.

Фермерське господарство реєструється як юридична особа, може складатися з членів однієї родини або мати майно сторонніх осіб. Неповнолітні громадяни можуть бути засновниками такого підприємства за згодою батьків або опікунів.

Складнощі отримання довідок

Перша складність, яка виникає під час зібрання довідок – це оренда земельних угідь. Особливо тих ділянок, які є власністю сільської ради та інших державних органів самоврядування. Якщо земельний пай належить приватній особі, заява з договором оренди надається у районну адміністрацію.

Реєстрація кооперативу у Києві за новим законодавством зробила такі спрощення:

  • майбутній фермер не має надавати документи про освіту та саж роботи у сільськогосподарській сфері;
  • придбання комунальних земельних ділянок здійснюється через аукціон;
  • земля для виробництва сільськогосподарської продукції оформлюється з офіційним статусом.

З юридичного боку, створення фермерських кооперативів ускладнюється саме договором оренди. Спеціалісти ЮК «Флагман» допоможуть розібратися з правилами та умовами надання документів для створення господарства.

Реєстрація фермерського господарства у Києві має свої переваги – державою створення велику кількість програм з безкоштовною підтримкою фермерів, які щойно розпочали діяльність.

Що потрібно знати майбутньому бізнесмену?

Окремі спілки та об’єднання можуть надавати кредити або позики на вигідних умовах, якщо засновник представив детальний бізнес-план. Також для фермерів України введено спрощену систему оподаткування та дотації.

Аграрії та фермери можуть в будь-який час об’єднуватися або відокремлюватися, брати додаткові земельні ділянки в оренду чи власність, відмовитися від господарювання згідно з законом про кооперативи. Зважаючи на те, що реєстрація фермерського кооперативу є відкриттям юридичної особи, усі зміни в статуті та статутному капіталі повідомляються державному реєстратору.

Для отримання більш детальної інформації про способи швидкого отримання різноманітних довідок звертайтеся до кваліфікованих юристів ЮК «Флагман».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1071 | Додав: admin | Теги: відкриття, ферма, господарство, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]