Пт, 2024-03-29, 12:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
Відпочинок у Моршині - ефективність і користь
Інші останні Туристичні новини

Моршин - популярний західноукраїнський курорт, що спеціалізується на якісному відпочинку та лікуванні, оздоровленні та реабілітації. Тут борються з хворобами, використовуючи мінеральну воду, цінні копалини та новітні медичні технології. Основна спеціалізація курорту - захворювання шлунково-кишкового тракту, нирок і сечовивідних шляхів, проте тут успішно справляються також і з порушеннями обміну речовин, хворобами органів дихання, серцево-судинної системи і опорно-рухового апарату, шкірними, урологічними, гінекологічними недугами. На курорті Моршин відпочинок не поступається за якістю відомим світовим курортам, а лікування - санаторіям «Карлові Вари» в Чехії та «Вісбаден» у Франкфурті і здійснюється на базі санаторіїв, місцевих поліклінік і медичних центрів. Купити путівку для лікування та відпочинку у Моршині рекомендується на сайті «Карпати Круїз».

Відпочинок у Моршині – розваги на будь-який смак

На курорті Моршин відпочинок представлений на будь-який вік, смак та бюджет. Це дитячі майданчики та кімнати з аніматорами, квести та прогулянки для маленьких гостей. Для дорослих – фестивалі та концерти, екстремальні та звичайні походи в гори, поїздки на човні, барбекю, гірськолижний спорт, сауни та джакузі, салони краси, тренінги, виставки, кіно та театр, танці, спортивні заходи та багато іншого. Популярні релігійні тури (Почаївська лавра, церква Св. Покрови і тд) та екскурсії (скелі Довбуша, Тустань, гора Говерла і тд).

Лікування в Моршині: унікальна вода

Пиття мінеральної води відбувається в бюветах, які знаходяться на базах санаторіїв і на території міста. Для медичних цілей використовується 3 джерела:

  • №1 - містить солі магнію, натрію і калію. Застосовується при хворобах шлунково-кишкового тракту, для поліпшення травлення, стимулювання секреції жовчі, виведення з організму токсичних речовин;
  • №4 - має низький рівень мінералізації і радіоактивності, діє як спазмолітик і сечогінний засіб;
  • №6 - насичена калієм, магнієм, покращує функціональність печінки, жовчного, нейтралізує запалення шлунково-кишкового тракту, попереджає камені в нирках.

Для правильного підбору джерела для лікування конкретного захворювання необхідна консультація терапевта.

Також в санаторіях (найбільш популярні - «Дністер», «Перлина Прикарпаття», «Черемош», «Лаванда» і ін.), поліклініках та медичних центрах призначають спеціальні процедури на основі води:

  • Басейни (відкриті і закриті);
  • Ванни з додаванням хвої, йоду, брому і тд;
  • Цілющий душ - «Шарко», лазерний, циркулярний і тд.

Крім того, популярні процедури масажу, озокеритотерапия, лікування грязями, фізіотерапія, психотерапія і косметолог, лікувальна фізкультура і тд.

Моршин - курорт, відвідування якого ефективно оздоровить Ваше тіло і душу. А фахівці компанії «Карпати Круїз» з радістю допоможуть Вам у цьому.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1020 | Додав: admin | Теги: відпочинок, користь, Моршин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]