Сб, 2024-04-20, 11:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:10
Відпочинок в Україні недорого – експерти дають п’ять корисних порад
Інші останні Туристичні новини

Плануючи відпочинок, більшість із нас готуються до значних витрат, навіть якщо мова йде про подорож Україною. Саме з цієї причини велика кількість родин навіть не мріє про цікаву відпустку. Однак експерти стверджують, що відпочинок може бути досить економним, якщо правильно підійти до його організації і прислухатись до порад спеціалістів.

Подобова оренда житла

Витрати на проживання займають левову частку бюджету у будь-якій подорожі. Актуально це і для України, де готельні номери майже в усіх великих містах коштують чимало. Оптимальним варіантом у цьому випадку стає оренда квартири подобово. Це чудова можливість вирішити житлове питання у будь-якому місті за відносно невеликі гроші. Подивіться самі, сервіс подобової оренди житла пропонує чимало варіантів, варто лиш обрати населений пункт та налаштувати додаткові фільри пошуку.

Просте та доступне харчування

Навіть під час бюджетного відпочинку обійтись без харчування навряд чи можливо. Якщо ви обрали подобову оренду житла, це питання вирішується саме собою, адже кожна орендована квартира має кухню і мінімальний набір побутової техніки та посуду. Все, що вам потрібно, це купити необхідний набір продуктів і готувати звичні страви. В інших випадках варто обирати недорогі кафе, їдальні, а також пошукати інформацію про доступні заклади харчування на місцевих форумах.

Зменшення витрат на транспорт

Звісно, подорож літаком – надто дороге задоволення для економного туриста, а от поїзд чи автобус є більш прийнятним варіантом. Якщо ви плануєте поїздку на свята чи вихідні, потурбуйтесь про квитки завчасно, аби обрати комфортні місця і при цьому не переплатити. Для компанії людей, що подорожують разом, можна розглянути варіант поїздки на власному авто, розділивши вартість бензину на всіх.

Пошук безкоштовних розваг

Не обов’язково цікаві розваги повинні коштувати дорого. Якщо у вас немає грошей на відвідування концерту відомої зірки чи на прем’єру нової вистави, не варто засмучуватись. Ознайомлення з експозицією місцевого музею, відвідування виставки, ярмарку, участь у майстер-класах і навіть звичайна прогулянка вулицями незнайомого міста здатні принести чимало приємних вражень.

Детальне планування відпочинку

Аби не витрачати купу часу та грошей даремно, плануйте відпочинок завчасно. Стосується це не лише вибору житла та купівлі квитків, але й складання маршруту. Які місця ви відвідаєте в першу чергу, де і коли будете вечеряти, скільки грошей ви готові витратити на сувеніри та подарунки друзям – ці та інші питання є надзвичайно важливими для тих, хто планує організувати цікавий та недорогий відпочинок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 973 | Додав: admin | Теги: україна, відпочинок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]