Пт, 2024-04-19, 04:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:16
Відставка стала б для нього "політично вигідною" - Яценюк
Інші останні Політичні новини

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що з політичної точки зору йому було б вигідно, якби його відправили у відставку.

"Що було б мені вигідно, як політику? Щоб мене у вівторок зняли", - сказав Яценюк в інтерв'ю українським телеканалам в п'ятницю 19 лютого.

"Я виходжу і кажу: ми проводили реформи, при мені зарплати платили, пенсії платили, субсидії дали, податки зменшили, тобто мені цинічно політично було б вигідно, щоб мене відправили у відставку", - додав голова українського уряду.

Нагадаємо, 16 лютого Верховна Рада, вислухавши звіт прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про роботу уряду за 2015 рік, відхилила його, визнавши цю роботу незадовільною, але під час голосування про недовіру уряду набралося лише 194 голоси за мінімально необхідних 226. Нове голосування щодо цього питання можливе тільки на наступній сесії, яка розпочнеться у вересні.

17 лютого фракція "Батьківщина" заявила про вихід з коаліції. У вересні 2015 року коаліцію полишила Радикальна партія.

Без представників "Самопомочі", тимошенківців і "радикалів" у коаліції "Європейська Україна" залишиться 217 депутатів при мінімально необхідних 226 членів для формування більшості.

Багато політиків і експертів говорять про неминучість дострокових виборів парламенту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 867 | Додав: adminA | Теги: політично вигідна, Яценюк, відставка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]