Пт, 2024-03-29, 08:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:55
Відвідав позиції воїнів у Бахмуті та Соледарі командувач східної групи військ ЗСУ
Інші останні Офіційні новини

Генерал-полковник Олександр Сирський відвідав розташування ЗСУ у Бахмуті та Соледарі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

В ході візиту командувач Східної групи військ обговорив з командирами підрозділів, які стоять на захисті Бахмуту та Соледару, поточну ситуацію на фронті. Спільно вони розробили рекомендації щодо подальшої оборони міст.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський побував на позиціях оборонців під Бахмутом і Соледаром. Про це повідомила 10 окрема гірсько-штурмова бригада.

 – Командувач Сухопутними військами завітав до нас із цінними подарунками. Заохотив ряд військовослужбовців за зразкове виконання ними їхніх обов’язків. Це не перші й далеко не останні хлопці які були нагородженні, попереду ще багато нагороджень. Пам’ятаємо про кожного, – йдеться у повідомленні.

Крім того, речник Східного угрупування військ полковник Сергій Череватий повідомив, що Сирський ознайомився із поточною оперативною обстановкою на цих напрямках, оцінив ситуацію на найбільш напружених ділянках фронту, обговорив з командирами заходи, необхідні для зміцнення нашої оборони.

Серед нагороджених – бойовий медик Дарина, котра щоденно рятує життя українських бійців та цивільних місцевих жителів на найгарячішому напрямку фронту – у Соледарі.

"Командувач Сухопутними військами відвідав нас із цінними подарунками. Заохотив низку військовослужбовців за зразкове виконання їхніх обов'язків. Це не перші та далеко не останні нагороджені хлопці, попереду ще багато нагороджень. Пам'ятаємо про кожне", – йдеться у повідомленні.

Раніше про візит позицій ЗСУ під Бахмутом та Соледаром генерала Олександра Сирського повідомив президент України Володимир Зеленський.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 581 | Додав: adminA | Теги: Соледар, позиції воїнів, командувач східної групи військ ЗСУ, Бахмут | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]