Пт, 2024-04-26, 09:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:56
Виїжджати в ЄС заробітчанам можуть заборонити
Інші останні Економічні новини

Українським трудовим мігрантам у разі порушення правил можуть заборонити в’їжджати на територію Євросоюзу. Про це розповіли у Генеральному консульстві України у Любліні (Польща).

Там пояснюють, що має бути запрошення, підтверджене адміністрацією воєводи, тоді як в Україні можна натрапити на аферистів, котрі продають фальсифіковані запрошення. Через це громадян можуть затримати на кордоні, їм доведеться сплатити штрафи. Також загрожує депортація. У такому разі українці можуть втратити право на 3-5 років перетинати кордон з ЄС.

Також у консульстві нагадують про необхідність дотримання законів іншої держави та радять, перш ніж вирушати до іншої країни – почитати тамтешні вимоги до іноземців. Окрім того, необхідно мати дійсну медичну страховку.

Нагадаємо, влада хоче запропонувати безвідсоткові кредити українським заробітчанам. Йдеться про програму кредитів до 150 тис. гривень на відкриття своєї справи.

Також ЗМІ писали, що незабаром в Україні законодавчо зобов’яжуть трудових мігрантів подавати декларацію про доходи. Про це повідомляє голова Державної податкової служби України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 657 | Додав: adminA | Теги: ЄС, заборона, заробітчани, виїзд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]