Чт, 2024-03-28, 17:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:27
Вийшла абетка-словник національних символів до 25-річчя незалежності України
Інші останні Культурні новини

Книжка "Абетка України" вийшла друком у видавництві "Віват" до 25-річчя незалежності України. Про це повідомляє Cultprostir.

Книга об’єднала інформацію про національні символи, культуру, фольклорно-етнографічні особливості, традиції та досягнення українців. Також у виданні можна ознайомитися з визначними місцями різних куточків країни. "Абетка України" написана у форматі абетки-словника в алфавітному порядку. Видання доповнене яскравими ілюстраціями.

"У кожній країні є певний набір понять-символів, з якими асоціюються як громадяни, так і культурний простір у цілому. Незважаючи на те, що у всіх людей цей список особливий і неповторний, існують універсальні знакові явища, фігури і об'єкти, відомі та зрозумілі кожному", - прокоментувала генеральний директор видавництва "Віват" Юлія Орлова.

Книга орієнтована як на українську, так і на іноземну аудиторію, оскільки містить інформацію українською та англійською мовами.

Раніше директор департаменту видавничої справи та преси Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олексій Кононенко заявив, що багатотомна Велика українська енциклопедія обов'язково повинна бути видана як в електронному, так і в паперовому форматах, адже можливості для цього є. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 675 | Додав: adminA | Теги: 25-річчя незалежності України, абетка-словник національних символі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]