Пт, 2024-03-29, 02:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:49
Військові стримують окупантів вогнем у відповідь. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні проведення АТО за минулу добу бойовики вчинили 64 обстріли, 16 з яких були зроблені з мінометів.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Застосувавши зброю калібру 120 мм, бойовики завдали вогневих ударів по українських підрозділах у районах населених пунктів Троїцьке і Луганське, а із калібру 82 мм – поблизу Талаківки, Широкиного, Майорська та Новоселівки", - наголошується в повідомленні.

Також з мінометів були обстріляні околиці Авдіївки.

Крім того, по укріпленнях українських військ у районі Бердянського терористи застосували вогонь зі ствольної артилерії. Зокрема, у напрямку Саханки було випущено 35 снарядів зі зброї калібру 122 мм.

Використовуючи зенітні установки, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю і снайперів, бойовики вели вогонь по опорних пунктах сил АТО в районах Опитного, Мар'їнки, Станиці Луганської, Павлополя, Зайцевого, Новотроїцького, Пісків, Новгородського і Верхньоторецького.

У штабі наголосили, що сили АТО й далі контролюють ситуацію. За минулу добу вони були змушені 7 разів відкрити вогонь у відповідь.

Напередодні повідомлялося, що епіцентром бойових дій на Донецькому напрямку залишається промзона Авдіївки, де ворожі обстріли тривають безперервно. Нагадаємо, з кінця березня бої за промзону Авдіївки йдуть фактично в цілодобовому режимі. Про те, що артобстріли під Авдіївкою переросли у важкі бої, штаб АТО вперше повідомив 23 березня. Російська гібридна армія зосередила серйозні сили в Ясинуватій, Мінеральному та Яковлівці і безуспішно намагається посунути лінію фронту на захід.

Також провокації мали місце в Зайцевому. Зокрема, кілька разів стріляли снайпери росіян і їхні найманців. Крім цього, в частині Зайцевого, контрольованій силами АТО, під обстріл терористів потрапив патруль місії ОБСЄ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 784 | Додав: adminA | Теги: окупанти, Вогонь, відповідь, військові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]