Пт, 2024-04-19, 13:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:02
Викликали наряд поліції й вертоліт - дітям Джолі й Пітта стало нудно
Інші останні Новини світу
У Анджеліни Джолі і Бреда Пітта підростає гідна зміна. Поліцейський вертоліт і автомобілі поліції прибули до будинку акторів у Голлівуді, готуючись запобігти пограбуванню зі зломом, але, як з'ясувалося, діти помилково натиснули на кнопку сигналізації, передає в неділю портал TMZ.

Приблизно о дев'ятій годині вечора поліція зреагувала на виклик "тривожної кнопки" сигналізації, установленої в будинку зоряної пари на Голлівудських пагорбах - у районі Лос-Анджелеса, де проживає більшість знаменитостей кіно й шоу-бізнесу.

Як стало відомо TMZ, до будинку виїхали відразу кілька автомобілів поліції, також був задіяний поліцейський вертоліт. Прибулим до будинку патрульним відкрила двері нянька, що сиділа з дітьми. Вона повідомила, що виклик був випадковим. Акторів у будинку в цей час не було.

Пітт і Джолі вже кілька років живуть разом і виховують шістьох дітей, у тому числі трьох усиновлених. Разом з тим, вони наразі втримуються від шлюбу.

У той же час, низка ЗМІ вкотре поширили непідтверджену інформацію про те, що, можливо, пара таємно розписалася - під час минулого Різдва, на Карибських островах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: дітям Джолі, Пітта, поліції й вертоліт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]