Пт, 2024-03-29, 07:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
Викликали паніку у КНДР спільні навчання США і Південної Кореї
Інші останні Новини світу
Військовослужбовці Південної Кореї і США почали проведення найбільших спільних навчань "Страж свободи Ульчі", повідомляє Інтерфакс-Україна.

У навчаннях, які триватимуть до 31 серпня, беруть участь 30 тис. американських військовослужбовців і 56 тис. південнокорейських, а також спостерігачі ООН від Великобританії, Австралії, Канади, Нової Зеландії, Данії, Норвегії та Франції.

Також присутні представники Комісії нейтральних країн зі спостереження. Ця комісія спостерігає за дотриманням перемир'я, укладеного півднем і північчю Корейського півострова в 1953 році. Це перемир'я ознаменувало закінчення бойових дій в Корейській війні 1950-1953 рр.., Однак мирну угоду між двома корейськими державами так досі не укладено.

Згідно із заявою представника Командування об'єднаними силами США і Південної Кореї, метою навчань є підвищення бойової підготовки військ. У навчаннях "Страж свободи Ульчі" в основному будуть використовуватися симулятори.

Незважаючи на ці заяви, влада Північної Кореї засудила вчення - відповідне повідомлення було поширено в понеділок по каналах Центрального телеграфного агентства Кореї (ЦТАК).

"Влада США називають вчення щорічними військовими тренуваннями" і "тренуваннями в цілях самооборони", щоб приховати їх провокаційну і агресивну природу ", - повідомляє ЦТАК.

Агентство також називає ці навчання підготовчими до нанесення превентивного ядерного удару по КНДР.

Влада КНДР мають намір посилити національні сили стримування у відповідь на вчення, зазначає ЦТАК.

Північнокорейський керівник Кім Чен Ин наказав збройним силам бути готовим завдати удару по Південній Кореї в разі обстрілу території КНДР, повідомило Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: паніку у КНДР, навчання США і Південної Кореї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]