Чт, 2024-04-25, 06:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:39
Вікторія Нуланд - адміністрація Байдена ніколи не забуде про агресію Росії в Україні
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Адміністрація Байдена ніколи не забуде про агресію Росії в Україні, - Вікторія Нуланд

Помічник державного секретаря США у 2013-2017 роках Вікторія Нуланд повідомила, що адміністрація новообраного президента США Джо Байдена не зможе забути про дії Росії проти України, агресію в Криму і на Донбасі. Росія порушила всі можливі норми міжнародного права і цивілізованого світу.

Помічник держсекретаря США у 2013-2017 роках Вікторія Нуланд дала інтерв'ю російському телеканалу "Дождь". На питання, чи може Вашингтон забути про анексію Криму Росією, Нуланд категорично відкинула такий варіант.

"Звичайно ж, це неможливо, щоб Вашингтон забув про 2013, 2014 і 2015 роках і поточну ситуацію в Україні, Донбасі та Криму. Це просто неможливо. Тоді були порушені норми міжнародного права. Питання ось у чому. Як ви знаєте, я з держсекретарем  Керрі та президентом Обамою брала участь в переговорах по деескалації конфлікту в Україні та виведення російських військ. Питання в тому, чи хоче Москва серйозно повернутися до цих обговорень. Я думаю, це зустрінуть зі схваленням, але це ще потрібно перевірити ", - сказала Нуланд.

Нагадаємо, Третій Комітет Генасамблеї ООН визнав незаконними російські органи влади в Криму. Зокрема, в резолюції Комітету засуджується незаконне встановлення російської юрисдикції та адміністрації в Криму і окремо зазначається, що органи та посадові особи Російської Федерації, створені в тимчасово окупованому Криму, є незаконними, і їх слід називати виключно "окупаційними органами Російської Федерації". В російському МЗС істерично відреагували на ухвалення ООН резолюції по Криму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 727 | Додав: adminA | Теги: агресія РФ, україна, Вікторія Нуланд, адміністрація Байдена | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]