Пт, 2024-04-19, 02:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:29
Він все ще не усвідомлює, що війна була помилкою - Шольц про розмову з путіним
Інші останні Іноземна преса про Україну

російський диктатор продовжує вважати вторгнення в Україну правильним і не планує згортати "спеціальну військову операцію".

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив після розмови з російським диктатором володимиром путіним, що не бачить змін у його позиції щодо повномасштабного вторгнення росії в Україну. Він досі вважає війну в Україні правильним рішенням і не планує згортати її.

Про це Шольц сказав у середу в Берліні під час спілкування з пресою, інформує Die Welt.

"На жаль, я не можу вам сказати, що там зросло усвідомлення того, що розпочати цю війну було помилкою. Також не було жодних ознак того, що там з'являються нові погляди", – сказав Шольц.

Попри це німецький канцлер переконаний, що з путіним необхідно говорити й надалі та пояснювали йому власний погляд на речі.

"Оскільки я твердо переконаний, що росія має відійти, має вивести свої війська, щоб мир мав шанс у регіоні. І щодня я розумію, що це єдина перспектива", – пояснив Шольц.

Як повідомляли ЗМІ, 13 вересня канцлер Німеччини Олаф Шольц провів телефонну розмову з російським президентом володимиром путіним. 90-хвилинна розмова була присвячена триваючій війні росії проти України та її наслідкам.

"Федеральний канцлер підкреслив, що будь-які подальші анексіоністські кроки росії не залишаться без відповіді і не будуть визнані ні за яких обставин", - заявили у канцелярії Шольца. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 421 | Додав: adminA | Теги: Шольц, Помилка, Путін, війна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]