Ср, 2024-04-24, 05:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:22
Виписали 447 штрафів у Франції за новим законом про заборону непристойних загравань
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Франції за новим законом про заборону непристойних загравань виписали 447 штрафів

За останні вісім місяців французькі суди наклали 447 штрафів відповідно до нового закону про боротьбу з домаганнями до жінок на вулицях.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на ВВС.

Французькі парламентарі прийняли відповідний закон у другому читанні у середу за декілька днів після того всю країну збурило відео з побиттям студентки серед білого дня у Парижі.

Закон передбачає штраф до 750 євро. Перший штраф був виписаний через місяць чоловікові, який зробив непристойні зауваження жінці в автобусі.

Міністр з питань рівноправності Марлен Скіаппа повідомила, що число справ з тих пір довело, що такі заходи працюють.

"Багато хто з вас говорили нам, що це ніколи не спрацює, що ми не зможемо визначити образливу сексистську поведінку", - сказала вона під час виступу в парламенті і пообіцяла, що стримуючий фактор "посилиться".

Однак вона вказала на те, що для боротьби з онлайн-образами необхідно зробити більше, заявивши, що деякі платформи, такі як Twitter, не співпрацюють у виявленні осіб, що стоять за обліковими записами, і видаленні шкідливого контенту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 895 | Додав: adminA | Теги: 447 штрафів, Франція, закон про заборону непристойних заг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]