Пт, 2024-04-26, 12:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:11
Вирішили купити взуття: про що говорить ваш вибір
Інші останні Новини з регіонів України

Вирішили купити взуття: про що говорить ваш вибір

взуття жіноче вибір Ніколи не замислювалися, чому деякі дівчата і дня не можуть прожити без стильних ботильйонів на височенних підборах, а інші воліють тільки взуття на низькому ходу? Виявляється, по взуттю можна судити і про характер її власниці! До речі, якщо вам якраз потрібно поповнити свій гардероб на літо та весну, тоді вигідно купити взуття у Львові можна в інтернет-магазині attico.ua. Тут завжди пропонують великий асортимент продукції, доступні ціни, а плюс до цього — реальні та дійсно суттєві знижки.

Де купити взуття ми визначилися, а тепер давайте дізнаємося, що означає ваш вибір. Впевнені, що ви хотіли б дізнатися ще трохи про себе, а тому давайте проаналізуємо ваші покупки попередніх років.

Ботильйони на високих підборах і платформою

Ботильйони на високих підборах, та ще й на платформі - стиль дещо драматичний. Дівчина, яка вважає за краще таке взуття, завжди буде звертати на себе увагу. Вона просто випромінює впевненість у собі (звичайно ж, якщо вміє красиво ходити на них). А ансамбль з колготами, міні-спідницею і короткою шубкою - просто безпрограшний варіант, і дівчата вміло цим користуються!

Взуття в стилі "мілітарі"

Як правило, дівчина, яка носить взуття в стилі "мілітарі" - дівчина з жорстким характером, в якому переважають чоловічі, сильні сторони. Вона немов намагається сказати своїм зовнішнім виглядом: "Так, я така! Сильна і смілива! Спробуй посперечатися зі мною!" Агресивний макіяж, або ж зовсім без нього, коротка стрижка, ланцюги, любов до швидкої їзди та екстриму - ось відмінні риси таких панк-леді.

Ковбойські чоботи

Ковбойські чоботи - класика. Це частина американської культури, західного життя, яка у нас асоціюється зі свободою і незалежністю. Тому, володарка цілої колекції чобіт в ковбойському стилі має дуже незалежний характер, вона волелюбна і цінує цю якість і в інших.

Чоботи без каблука

Зручні, дуже модні в цьому сезоні, чоботи без підборів. Мегапопулярні, взяти хоча б уггі. Володарка такого взуття понад усе цінує комфорт і затишок. Їй не потрібні інші способи підкреслення своєї привабливості, вона весела і життєлюбна, оптимістична і легка на підйом. Практичність і комфорт - ось її девіз у житті.

взуття жіноче вибір

Ботфорти

Ботфорти - прекрасний спосіб підкреслити свою молодість і сексуальність. Моделі на плоскій підошві вибирають тоненькі і витончені дівчата, які точно знають про свою красу, але люблять також комфорт, а ось власниці ботфортів на високих підборах явно цінують сексуальність і люблять ловити захоплені погляди. Ці дівчата дуже жіночні і завжди оточені чоловічою увагою.

Хутряні чоботи

Чоботи з хутряною обробкою призначені для забезпечення тепла в найбільш суворі морози. Перш за все таке взуття було винайдено для відпочиваючих на гірськолижних схилах, але активні, грайливі, веселі дівчата ввели це взуття в моду і на міських вулицях.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 712 | Додав: admin | Теги: Вибір, взуття, жіноче | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]