Пт, 2024-03-29, 07:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:35
Висловлення недовіри уряду Шмигаля ініціює "Європейська Солідарність"
Інші останні Політичні новини

«Європейська Солідарність» ініціює висловлення недовіри уряду Шмигаля

«Європейська Солідарність» ініціює висловлення недовіри уряду, бо управлінський хаос і непрофесійність, створені Зеленським і його урядом, створюють лише нові й нові кризи. Про це сказав співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов з трибуни парламенту.

«Подивіться на медичну сферу, де забезпечення лікарень усіма необхідними засобами індивідуального захисту лікарів лягло головним чином на плечі меценатів і волонтерів – це попри виділені уряду майже 65 млрд грн», – сказав депутат.

Він зазначив: «Рекордний дефіцит бюджету у 300 млрд грн, тотальне падіння промисловості і зупинка блоків АЕС в енергетиці – все це почалось задовго до епідемії».

«А сумнозвісна так звана програма дій уряду? А брехня про 500 тисяч нових робочих місць?», – додав Артур Герасимов.

Співголова фракції підкреслив, що всі ці провали свідчать, що другий уряд Зеленського лише поглиблює кризу, яку почав перший уряд Зеленського.

«Саме тому «Європейська Солідарність» ініціює висловлення недовіри всьому уряду. Питання не в конкретних міністрах. Система управлінського хаосу і непрофесійності, створена Зеленським, може продукувати лише проблеми», – заявив депутат.

За його словами, «Європейська Солідарність» закликає усіх парламентарів долучитися і підтримати висловлення недовіри та відставку Кабміну. «Бо інакше їхня некомпетентність остаточно доб’є країну. Колеги, час виправляти їхні помилки», – сказав Артур Герасимов.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 632 | Додав: adminA | Теги: «Європейська Солідарність», недовіра уряду Шмигаля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]