Чт, 2024-04-18, 12:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:56
Виставка члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України Івана Сердюка "Любіть Україну мою!"
Інші останні Культурні новини

4 квітня 2014 р. Національний музей українського народного декоративного мистецтва презентує виставку «Любіть Україну мою!», на якій представлені твори Івана Сергійовича Сердюка – члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України, відмінника народної освіти України.

Іван Сергійович Сердюк народився 1936 року на Черкащині. У 1960 році закінчив Косівське училище прикладного та декоративного мистецтва за спеціальністю «майстер з художньої обробки деревини». Після закінчиння Уманського державного педагогічного інституту отримав спеціальність вчителя трудового навчання та математики. З 1978 по 2010 р працював старшим викладачем Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини.

Творчість Івана Сердюка – це політ душі, натхненний любов’ю до рідної української землі. Роботи майстра, виконані в традиційних техніках аплікації соломкою, присвячені українському фольклору та поезії, презентують видатних особистостей історії та літератури України. Безліч творів Івана Сергійовича створені за мотивами віршів і прози Тараса Шевченка, які стали для митця справжнім джерелом натхнення.

Присвятивши все своє життя народному мистецтву, Іван Сердюк передав свої знання і вміння наступним поколінням. Його методичні розробки включені до програм загальноосвітніх шкіл і використовуються вчителями вже майже чверть століття.

Презентація виставки відбудеться 4 квітня о 16.00.

Виставка працюватиме до 27 квітня 2014 р.

Наша адреса: вул. Лаврська, 9, корп. 2. Тел. 280 36 93, 280 13 43

www.mundm.kiev.ua

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 967 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]