Вт, 2024-04-16, 12:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:46
Вивчили порноактрис науковці: у них вищі самооцінка та якість життя, і вони вірять у Бога
Інші останні Новини світу науки і технологій
Науковці розчарували обивателів, які вважають порноактрис "зіпсованим товаром" з психологічними проблемами. Зірок еротичної індустрії порівняли з жінками інших професій - з'ясувалося, що порноактриси психологічно здоровіші, ніж решта жінок.

Група американських дослідників узялася перевірити поширену думку про те, що порноактриси в дитинстві були жертвами сексуального насильства, жили у бідності, що вони часто наркозалежні і мають безліч психологічних проблем. За результатами дослідження психологів стало ясно, що робітниці секс-індустрії чи не найуспішніші жінки - в матеріальному і ментальному плані. Сенсаційні висновки опублікував Journal of Sex Research.

Дослідження проводилося серед 177 актрис у віці 18-50 років і з "порностажем" не менш ніж 3,5 року, кожній з яких для порівняння підібрали пару - жінку іншої професії зі схожим достатком і з тієї ж етнічної групи. "Порівнювалася сексуальна поведінка і стосунки з партнером, почуття власної гідності, якість життя і вживання наркотиків", - зазначають автори дослідження у своєму звіті.

"Що стосується психологічних характеристик, у порноактрис вища самооцінка, вони частіше відчувають позитивні емоції, їх підтримують близькі, вони сексуально задоволені і так само духовно багаті, як і порівнювані з ними жінки", - цитує дослідників Medical Daily. Крім того, актриси еротичного кіно ще і більш релігійні.

Робітниці індустрії для дорослих зазвичай мають вищий рівень життя і успішніші в особистих взаєминах: більш як 30% опитаних - у шлюбі або в серйозних стосунках, 44% - самотні, пише NEWSru.com.

Єдине, в чому громадська думка виявилася частково вірною, то це щодо наркотиків. Дослідження виявило, що артистки еротичного жанру часто краще знайомі з психотропними препаратами, ніж жінки інших професій - вони пробували в середньому близько 10 різних заборонених речовин.

Автори цікавого дослідження також визначили, яким чином у суспільстві культивується такий неправдивий і негативний образ порноактрис. "Стереотипи такого роду про робітниць індустрії розваг для дорослих використовуються для того, щоб підтримати або засудити індустрію, і для виправдання політичних поглядів на порнографію, хоча справжні риси порноакторів були невідомі, оскільки жодних досліджень цієї групи жінок не проводилося", - пояснили науковці.

Раніше відома американська порноактриса Саша Грей знялася в соціальній рекламі проти нерівної оплати праці жінок і чоловіків.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1083 | Додав: adminA | Теги: порноактрис, Бога, якість життя, вищі самооцінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]