Ср, 2024-04-24, 10:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:23
Виведення майже 10 млрд гривень зі збанкрутілих банків в офшори НАБУ розслідує
Інші останні Кримінальні новини

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що проводиться розслідування щодо виведення коштів банків-банкрутів в розмірі майже 10 млрд грн.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час парламентських слухань "Стан реалізації засад антикорупційної політики в Україні".

"В Антикорупційному бюро зареєстровано провадження, і зараз у нас, в принципі, вистачає ресурсів, щоб проводити такі великі розслідування. Це розслідування стосується виведення коштів банків, які у нас збанкрутували, через іноземні банки до офшорів", - сказав Ситник.

Він додав, що сума виведених коштів становить майже 10 млрд грн. Частково до цієї суми "увійшли кошти, отримані вже ліквідованими банками у якості рефінансування".

Раніше повідомлялося, що ще після першої публікації інформації про офшори українських чиновників НАБУ нагадало, що не може проводити розслідування проти чинного президента, а щодо інших чиновників проведе інформаційно-аналітичну роботу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 652 | Додав: adminA | Теги: офшори, Набу, збанкрутілі банки, 10 млрд гривень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]