Пт, 2024-04-19, 20:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:32
Вивідують дані про фінансові розрахунки каналу податківці, ходять по домівках журналістів ТВі
Інші останні Політичні новини

Співробітники податкової служби навідуються у помешкання колишніх співробітників телеканалу Тві. Як повідомляють джерела, останніми днями податківці завітали до двох журналістів телеканалу, які звільнилися.

Зокрема, інспектор розмовляв з матір'ю однієї з журналісток за відсутності її дочки, вимагаючи при цьому надати йому документи щодо фінансових розрахунків з каналом Тві. Коли мати журналістки відмовилася це робити, відправивши інспектора на телеканал, він почав погрожувати, що піде по сусідах для збору якихось свідчень, передає "Українська правда".

"Але я пенсіонерка, доньки немає, я не знаю, що мені робити, тому я відмовилася від дачі будь-яких свідчень і порекомендувала йому з'ясовувати все безпосередньо на каналі", - сказала мати журналістки.

За повідомленням інших джерел, податківці також телефонували ще одній колишній співробітниці телеканалу, заявивши, що вони прийдуть до неї додому. Коли журналістка сказала, що додому зараз не збирається, інспектор відповів: "Тоді я почекаю вас під домом". Також податківці приходили до матері ще одної журналістки, яка й зараз працює на Тві.

Раніше ЗМІ писали з посиланням на джерела, що податківці перевіряють телеканал ТВі в пошуках тіньових коштів із-за кордону. Співробітники державної податкової служби перевіряють інформацію про використання тіньових коштів для дотування ТВі.

Гендиректор ТВі Микола Княжицький заявив про тиск на телеканал з боку податкових органів і попросив МВС і Податкову службу розібратися з цими "переслідуваннями".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: домівках журналістів ТВі, податківці, фінансові розрахунки каналу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]