Пт, 2024-03-29, 16:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:52
Влада програє парламентські вибори-2012 - Наливайченко
Інші останні Політичні новини

Громадсько-політичний діяч, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко впевнений, що нинішня влада програє парламентські вибори.

Про це він заявив під час народних зборів на підтримку єдиного списку опозиції в Бучачі Тернопільської області, передає УНІАН з посиланням на прес-службу Наливайченко.

На його думку, це відбудеться через провали влади в економіці, соціальній та зовнішній політиці. "Влада програє ці вибори з тріском", - підкреслив Наливайченко.

За його словами, єдиний шанс для влади - це купити виборців фальшивими "соціальними ініціативами".

"Влада буде робити махінації з розподілом округів, влада хоче змінити виборчий закон, а ще більше влада хоче розколу опозиції", - зазначив Наливайченко. На його переконання, єдність опозиції - це єдиний шанс подолати окупаційний режим.

"Зараз опозицію роз'єднують особисті конфлікти, які підживлюються владою. Ми повинні бути згуртованими, - заявив він. - "Не можна йти на вибори трьома колонами, адже де три колони, там з'являться четверта і п'ята". Він вважає, що єдиний опозиційний список і єдиний кандидат від опозиції на мажоритарний округ - формула української перемоги демократичних сил.

"Такий єдиний список можливий, коли буде створена єдина опозиційна партія", - підкреслив Наливайченко. У свою чергу, представники громадськості Бучацького району під час народних зборів, в якому взяли участь кілька сотень людей, підтримали ідею єдиного списку опозиції.

У прийнятій резолюції громадські активісти звернулися до лідерів опозиційних сил із закликом відкинути можливість походу на вибори кількома колонами і об'єднатися в ім'я захисту української незалежності. Зокрема, громадськість звернулася до Комітету опору диктатурі з проханням зробити все можливе для об'єднання опозиційних сил України.

"Тільки за умови єдиного опозиційного списку і висунення узгоджених кандидатів на мажоритарних округах можлива перемога опозиції на виборах", - говориться в резолюції. Громадськість закликала політичні сили відкрити списки для нових облич. "Кандидатами повинні ставати не лише професійні політики, а й представники громадських організацій та ініціатив, відомі громадські діячі, які вже достатньо багато зробили для українського народу", - підкреслили учасники зібрання.

Крім того, учасники зібрання оголосили про початок кампанії "Український вибір-2012" - надпартійний проект, який ставить за мету підтримати на місцевому рівні ініціативи опозиції і спільно боротися за чесні вибори.

Раніше, 5 березня Налвайченко заявив, що перемога прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна у виборах президента несе загрозу Росії, а також є викликом для демократичного розвитку України.

Нагадаємо, 17 березня в Міжнародному виставковому центрі в Києві пройшов 13-й з'їзд Партії регіонів, під час якого було ухвалене рішення про злиття політсили з партією "Сильна Україна". Під час з'їзду віце-прем'єр-міністр і екс-лідер колишньої партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко отримав партійний квиток Партії регіонів і призначення заступником голови Партії регіонів.

Раніше в суботу, 17 березня, з'їзд партії "Сильна Україна" ухвалив рішення про саморозпуск і злиття з Партією регіонів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1031 | Додав: adminA | Теги: вибори-2012, Наливайченко, влада програє | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 Врот фронт • 14:37, 2012-03-19 [Матеріал]
Пока Янукович изьяснялся на русском языке он был мужиком которому поверило большенство настоящих украинцев, как только он перешёл на "мову" от него все отвернулись. Разговаривать на "мове" идёт Тягнибоку, Фарион, Бенюку, Томенко, Карасёву, я этих дебилов не представляю без "мовы". Думаю каждый идиот должен разговаривать на "мове" иначе как его сразу определишь, этих правда видно по «лицу». Будем голосовать за Симоненко, А Януковича ждёт участь Юли, где будет совершенствовать "мову"
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]