Пт, 2024-03-29, 00:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:49
Влада Сирії обіцяє дати на теракт у Дамаску жорстоку відповідь
Інші останні Новини світу
Сирія попередила про суворі заходи у зв’язку з терактом в Дамаску у п’ятницю, жертвами якого стали 26 осіб, ще більше 60 - були поранені, передає "Радио Свобода".
За словами міністра внутрішніх справ Ібрагіма аль-Шаара, власті дадуть відповідь "залізною рукою" усім, хто намагається поставити під загрозу безпеку країни і її громадян.
Міністр зазначив, що особи 15 загиблих в результаті вибуху, здійсненого смертником, встановити не вдалося, оскільки залишилися лише фрагменти тіл.
Сирійська опозиція, яка з березня добивається відставки президента Башара Асада, заявляє, що теракт був повністю інсценований спецслужбами. За загиблих же видають тих, хто був убитий при придушенні антиурядових виступів у таких містах, як Дераа і Хомс, - стверджують активісти.
Керівництво Ліги арабських держав, чиї спостерігачі зараз перебувають у Сирії, заявило, що Дамаск не виконує умов міжнародного плану з припинення кровопролиття в країні. Нагадаємо, вчора, 6 січня, у центрі Дамаску стався теракт.
Нагадаємо, учора, 6 січня, в центрі Дамаску стався теракт.
А два тижні тому, в п'ятницю 23 грудня, за схожим сценарієм був здійснений подвійний теракт приблизно в тому ж районі, на площі Майдан в Дамаску. Тоді загинули 44 людини і близько ста людей отримали поранення. За твердженням влади, мішенню терористів були співробітники сил безпеки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1087 | Додав: adminA | Теги: терактом в Дамаску | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]