Сб, 2024-04-20, 08:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:39
Владі висунули ультиматум і пообіцяли жіночий бунт жінки-депутати від опозиції
Інші останні Політичні новини

Вся недвижимость Киевская область, которую продает представлена по самым выгодным ценам на сайте arshin.com.ua.

Жінки-депутати опозиційних фракцій Верховної Ради України вимагають зустрічі з колишнім прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.

"Ми вимагаємо зустрічі жінок-представників опозиційних фракцій з нашим лідером Юлією Тимошенко", - заявила народний депутат фракції "Батьківщина" Олександра Кужель на ранковому пленарному засіданні парламенту в п'ятницю, 11 січня.

Вона також повідомила, що представниці опозиційних фракцій вимагають запросити в зал засідань парламенту генерального прокурора України Віктора Пшонку для того, щоб він повідомив інформацію про ситуацію з порушеннями прав жінок в Україні.

Кужель також нагадала, що опозиційні фракції вимагають зняти камери спостереження в медустанові, де Тимошенко проходить курс лікування, а також замінити охоронців на жінок.

Крім того, представниці парламентської опозиції вимагають надання можливості лікуватися в незалежній клініці екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку.

"Якщо цього не буде виконано, ми обіцяємо жіночий бунт", - заявила Кужель.

Як передає кореспондент агентства Інтерфакс-Україна, на ранковому засіданні парламенту представниці парламентської опозиції вийшли до президії Верховної Ради і стояли там весь час, коли виголошувала свою промову Кужель.

Як тільки жінки вийшли до трибуни, депутати від опозиції почали їм аплодувати.

Після зачитування заяви всі жінки-депутати звільнили трибуну.

Як повідомлялося, 8 січня захисник екс-прем'єра Сергій Власенко оприлюднив відкритого листа Тимошенко Віктору Януковичу, в якому екс-прем'єр оголосила про початок особистої акції громадянської непокори.

Зокрема Тимошенко заявила, що відмовляється спілкуватися зі слідчими та прокурорами, не має наміру добровільно їхати до суду, а в разі спроби доставити її примусово чинитиме фізичний опір. Екс-прем'єр також відмовилася повертатися в палату доти, доки там триває відеоспостереження і цілодобово перебуває варта.

9 січня заступник начальника управління Пенітенціарної служби в Харківській області Андрій Лапінський повідомив, що у ніч з вівторка на середу (проти 9 січня) Тимошенко провела в душовій кімнаті.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1044 | Додав: adminA | Теги: жінки-депутати, жіночий бунт, Ультиматум, опозиції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]