Чт, 2024-04-25, 17:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:18
Влаштували у Харкові експозицію куртки Термінатора, всіх бажаючих запрошують зробити фото на пам'ять.ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Шкіряна куртка, в якій Арнольд Шварценеггер знявся у фільмі "Термінатор. Війна машин" виставлена ​​на огляд в холі харківського готелю "Premier Palace" в центрі міста.

Цю куртку придбав на аукціоні Фонду братів Кличків відомий харківський бізнесмен і меценат Олександр Ярославський, повідомляє "Укрінформ".

"Ми домовилися з Фондом братів Кличків, що ці гроші підуть на розвиток дитячого спорту в країні і, зокрема, в Харкові", - зазначив на презентації "зоряного" лота брат Олександра Ярославського - Олексій.

За його словами, є надія, що і дитячий спорт в Харкові стане великим, "так само, як і футбол".

"Відтепер всі бажаючі зможуть сфотографуватися на тлі куртки Термінатора. Не виключено, що сам Шварценеггер приїде до Харкова. У всякому разі, запросити його пообіцяв Володимир Кличко", - додав Олексій.

За його словами, планується, що експозиція куртки Термінатора з часом поповниться іншими раритетами, пов'язаними зі знаменитостями.

Як стало відомо, в ході аукціону Фонду братів Кличків на спорт і освіту зібрано 3 млн доларів, а кращі проекти для фінансування виберуть за конкурсом.

25 березня Олександр Ярославський взяв участь в благодійному аукціоні Фонду братів Кличків, де за 350 тисяч доларів купив куртку Термінатора.

Відзначимо, в 2013 році знаменитий голлівудський актор Арнольд Шварценеггер несподівано завітав до тренувального табору Володимира Кличка в австрійському Гоїнгу, де застав боксера прямо на рингу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 845 | Додав: adminA | Теги: фото на пам'ять, експозиція куртки Термінатора, харків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]