Пт, 2024-03-29, 09:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:44
Власні банківські картки випустили "Яндекс.Гроші"
Інші останні Новини світу

Платіжна система "Яндекс.Гроші" почала безкоштовно видавати користувачам банківські картки MasterCard. Ці картки прив'язані до рахунку користувача в "Яндекс.Грошах" і ними можна розраховуватися як в Інтернеті, так і в звичайних магазинах та інших закладах, які приймають картки MasterCard.

Крім того, власники ідентифікованих рахунків отримають пін-код і зможуть знімати готівку в банкоматах. Картка видаватиметься на три роки і діятиме у всіх країнах світу. Обслуговуватися вона буде безкоштовно. Операції безпосередньо з рахунком (наприклад, оплата в магазинах) також здійснюватимуться безкоштовно, а комісія за зняття готівки становитиме 3% від суми плюс 15 рублів, повідомляє Lenta.ru.

Залишити заявку на оформлення картки користувачі можуть на сайті платіжної системи. Картка буде відправлена рекомендованим листом в будь-яку точку планети. Нагадаємо, в лютому 2012 року Яндекс дозволив виводити кошти зі своєї платіжної системи на банківські картки Visa та MasterCard. Сервіс "Яндекс.Гроші" був запущений в 2002 році, до початку 2012 року в системі було зареєстровано більше дев'яти мільйонів рахунків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1014 | Додав: admin | Теги: банківські картки, яндекс гроші | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]