Пт, 2024-04-19, 15:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:24
Власник "найкращої роботи в світі" нарікає на життя
Інші останні Новини світу

Британець Бен Саутхолл, який отримав 2009 року "найкращу роботу в світі" у вигляді посади доглядача на тропічному австралійському острові Гамільтон, через три роки зізнався, що райське життя йому швидко набридло і ледь не звело у могилу, повідомляє NEWSru.com посилаючись на BBC.

Саутхолл обійшов більш ніж 35 тисяч конкурентів, які теж хотіли відвідувати фешенебельні готелі, кататися на водних лижах і займатися дайвінгом - все це входило в службові обов'язки доглядача. Причому за це ще й платили. За півроку служби британець отримав, у перерахунку на американську валюту, 120 тисяч доларів.

Втім, Бен швидко зрозумів, що насправді це досить виснажлива робота. Наприклад, йому довелося знятися в шоу для телеканалу National Geographic, а торік він за чотири місяці подолав відстань в 1600 кілометрів уздовж Великого Бар'єрного рифа, пересуваючись на каяку і велосипеді. Нарешті він знявся в дитячому шоу "Абсолютно дикий" на одному з австралійських телеканалів.

Зараз британець жартує, що його посаду треба було назвати "найбільш напруженою роботою в світі". До слова, трудова діяльність Саутхолла не обійшлася без небезпек. Приміром, під час катання на водному мотоциклі його вжалила отруйна медуза, що іноді призводить до смерті. Доглядач цілу добу провів у муках, та все ж вижив.

Нова посада позначилася і на особистому житті британця, правда, спочатку не дуже добре - через роботу від нього пішла подруга. Втім, в Австралії він зустрів іншу дівчину і збирається одружитися з нею в листопаді.

Незабаром Саутхолл настільки досяг успіху в своїй роботі, що пішов на підвищення - його призначали "послом туризму". Це означало, що відтепер він міг відвідувати не лише коралові рифи, а й весь австралійський штат Квінсленд. Підводячи риску під трьома роками свого життя, Саутхолл стверджує, що не шкодує про проведений час. За його словами, він багато чому встиг навчитися - наприклад, набув навичок зйомки, монтажу, презентацій та публічних виступів на телебаченні.

Прикметно, що доглядачем острова цілком могла стати росіянка Юлія Яловіцина - вона була дуже близька до перемоги. Правда, її вилучили зі списку претендентів через порноскандал. Сама жінка стверджувала, що стала жертвою цілеспрямованого цькування.

Нагадаємо, що в 2009 році цю роботу виборювали близько 35 тис претендентів з усього світу. Посада дісталася Саутхоллу, який на той час був колишнім волонтером, який збирав кошти на благодійні потреби.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1023 | Додав: admin | Теги: найкраща робота в світі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]