Сб, 2024-04-27, 05:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:57
ВМС України провели навчання на Азовському морі виконуючи рішення РНБО. ФОТО
Інші останні Офіційні новини

Виконуючи рішення РНБО, ВМС України провели навчання на Азовському морі.ФОТО

Військово-морські сили Збройних Сил України на виконання рішення РНБО провели навчання на Азовському морі.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на прес- служби Міноборони і АП.

Комплексні тактичні навчання різнорідних військових сил з оборони ділянки морського узбережжя мають перевірити готовність української армії та інших військових формувань до відбиття можливої ​​російської агресії з морського напрямку на Азові.

У військових навчаннях беруть участь підрозділи морської піхоти, берегової артилерії, армійська авіація, танкові підрозділи Військово-морських Сил України та Сухопутних військ. У навчаннях в тісній координації з ЗСУ діють підрозділи Національної гвардії України та Державної прикордонної служби. Всього в навчаннях беруть участь 600 військовослужбовців і 150 одиниць техніки.

На навчаннях були присутні Президент України Петро Порошенко, секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр оборони Степан Полторак, керівництво Генштабу і оборонних структур.

Після перегляду ходу навчань Петро Порошенко зазначив, що військові "відпрацювали на тверду "дванадцять" і подякував командуванню та особовому складу підрозділів, які брали участь в навчаннях.

"Проінспектував комплексне тактичне навчання сил з оборони морського узбережжя. Наші військові готові до відсічі російській агресії з морського напрямку на Азові. Командири здатні якісно планувати та ефективно управляти різнорідними та міжвидовими угрупованнями військ під час ведення бойових дій на суходолі, у морі та у повітрі", - написав Президент у Фейсбук.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 834 | Додав: adminA | Теги: ВМС України, рішення РНБО, Азовське море, навчання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]