Вт, 2024-04-16, 11:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:46
Внаслідок обстрілу з боку бойовиків на Донбасі загинув український військовий
Інші останні Кримінальні новини

У районі селища Шуми Донецької області 20 березня бойовики обстріляли позиції українських військових, внаслідок чого загинув один з бійців.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Північ», у районі відповідальності якого перебуває цей населений пункт.

Військовослужбовець отримав вогнепальне поранення. «Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, та на жаль, від отриманих поранень він помер під час евакуації до медзакладу», — зазначили в повідомленні.

На обстріл російсько-окупаційних військ українські захисники відкрили вогонь у відповідь. Про дії бойовиків українська сторона повідомила представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Це третя втрата на Донбасі за останні три доби — 18 березня поблизу селища Південне бойовики смертельно поранили українського військового На Донбасі внаслідок обстрілів бойовиків загинув український військовий , а 19 березня біля Водяного внаслідок обстрілу загинув ще один боєць.

Із початку 2021 року з боку бойовиків «ДНР» і «ЛНР» посилилися обстріли. Російські снайпери теж активізувалися. 21 січня на Донбасі снайпер бойовиків убив бійця 36-ї бригади морської піхоти. До цього поблизу Пісків бойовики вбили ще одного українського військового На Донбасі поблизу Пісків бойовики вбили українського військового . 25 і 26 січня бойовики поранили двох бійців біля Золотого і Попасної Біля Попасної бойовики тяжко поранили українського військового — один із них, Роман Дзюбенко, помер у лікарні 30 січня. Того ж дня безпілотник бойовиків поранив ще двох військових.

14 лютого біля селища Новолуганське (Донецька область) підірвалися троє українських військових На Донбасі підірвалися троє військових. Зеленський вимагає негайного розслідування, на доповідь чекає за добу . 23 лютого неподалік селища Зайцеве бойовики обстріляли українські позиції з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів — один український військовий загинув, ще один отримав поранення На Донбасі внаслідок обстрілу загинув український військовий, ще один отримав поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 598 | Додав: adminA | Теги: обстріл бойовиків, Донбас, загинув український військовий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]