Пт, 2024-04-19, 20:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:30
Вогонь міцнішає. До Мар'їнки силувалася прорватися ворожа ДРГ. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Упродовж доби російські окупаційні війська продовжували вести вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі з забороненої Мінськими домовленостями зброї. Ворог 66 разів обстріляв підрозділи ЗС України. Про це у п'ятницю 22 липня повідомили у прес-центі АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

На Донецькому напрямку зафіксовано 30 випадків ведення вогню.

"Тут епіцентром напруги залишається Авдіївка, де противник вів вогонь по наших позиціях із 120- та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім цього, з мінометів калібру 120 та 82 мм ворог бив по Новоселівці Другій. По опорних пунктах поруч Майорська, Верхньоторецького, Опитного та Пісок окупанти застосували 82-мм міномети, у Луганському і Невельському – гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також ворожий вогонь з великокаліберних кулеметів вівся під Троїцьким", - поінформували у штабі.

На Маріупольському напрямку окупанти 26 разів відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО.

"Надвечір 21 липня наш опорний пункт у Мар’їнці спробувала атакувати група ворожих диверсантів у кількості до 10 осіб. Отримавши гідну відсіч від українських воїнів, ДРГ противника панічно відступила. Із 120-мм мінометів та гранатометів ворог обстріляв захисників Широкиного, 82-мм міномети та гранатомети задіяв у Красногорівці та Мар’їнці, великокаліберні кулемети – у Водяному та Новогригорівці, а під Талаківкою – БМП", - йдеться у повідомленні.

На Луганщині зафіксовано 10 обстрілів позицій сил ЗСУ.

"По Станиці Луганській вівся вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів, а стрілецької зброї - поруч Сизого. Також ворог хаотично стріляв по Новозванівці, Новоолександрівці та Попасній", - передали у штабі.

Раніше повідомлялося, що 21 липня в районі проведення антитерористичної операції було зафіксовано 20 обстрілів позицій української армії з боку бойовиків.

20 липня російські окупаційні війська 70 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил антитерористичної операції. В результаті жоден український військовослужбовець не загинув, однак п'ятеро були поранені.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 783 | Додав: adminA | Теги: ворожа ДРГ, Вогонь, Мар'їнка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]