Чт, 2024-04-18, 15:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Зігравши внічию, "Волинь" і "Карпати" дали старт новому сезону Прем'єр-ліги України. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Новий сезон чемпіонату України розпочався з історичної нічиї між луцькою "Волинню" та львівськими "Карпатами". Матч завершився з рахунком - 1:1. Перший тайм залишив не найкращі враження від гри команд.

Футболісти порадували вболівальників лише двома по-справжньому небезпечними моментами. В середині тайму Пилипчук з семи метрів не зміг забити "левам" після класної передачі Сімініна. А перед перервою Лукас зміг відірватися від захисників і побіг до володінь лучан, але не влучив у ворота.

Однак іспанець таки відкрив рахунок, відзначившись на початку другої 45-хвилинки. Худоб'як з лівого флангу навісив у штрафний, і Лукас в дотик головою відправив м'яч в сітку.

Проте "Волинь" швидко відігралася. Бікфалві навісив з кутового, а Рамон Лопес випередив захисника і покарав Богатінова. На останніх хвилинах матчу новачок "Волині" Бікфалві кілька разів турбував воротаря гостей, однак Богатінов встояв.

Таким чином, обидві команди набрали по одному очку.

Зазначимо, що до цього "Волинь" та "Карпати" ніколи не грали внічию. У наступному турі "Карпати" вдома прийматимуть маріупольський "Іллічівець", а підопічні Анатолія Дем'яненка поміряються силами з полтавською "Ворсклою".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1008 | Додав: adminA | Теги: внічию, Волинь і Карпати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]