Сб, 2024-04-20, 00:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:58
Володимир Путін повертається в СРСР - The Times
Інші останні Новини світу
Путін оголосив про реформи в Росії, які здадуться знайомими його ровесникам - поколінню 60-річних, стверджує оглядач The Times Роджер Бойз.

"Це перелицьовані ідеї радянського часу. Адміністрація США в сум'ятті", - йдеться в статті.

Автор перераховує: недавно Путін закликав росіянок "плодитися і розмножуватися" (що нагадало багатьом про радянський орден "Мати-героїня") і підтримав ідею відновити звання "Герой Праці". Ще одна стара ідея - спортивні роти в армії. "У СРСР це був надійний спосіб збільшити кількість олімпійських медалей", - пише автор. Путін також заявив, що тіло Леніна треба залишити в Мавзолеї: "мовляв, у православній церкві є свої святі мощі, тож нехай і Ленін залишається на місці, під рукою у Кремля".

США побоюються: разом з радянськими традиціями і символікою "Росія намагається легітимізувати свої механізми контролю, витримані в радянському стилі", за формулюванням автора. "Обшуки на світанку знову увійшли в моду", йдеться в статті, а "з іноземної держави нещодавно викрали дисидента і повернули до Росії, щоб віддати під суд".

"Новий рецепт Путіна для Росії: більше дітей, більше патріотизму, більше спорту і більше СРСР для всіх", - підсумовує Бойз.

Переклад InoPressa


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: The Times, СРСР, Володимир Путін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]