Чт, 2024-04-18, 23:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:37
Вперше віртуально відвідав Німеччину глава МЗС Кулеба та вирішив долю тисяч заробітчан
Інші останні Офіційні новини

Глава МЗС Кулеба вперше віртуально відвідав Німеччину та вирішив долю тисяч заробітчан

Міністри декілька годин обговорювали наслідки коронавірусу

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба здійснив свій перший візит на новій посаді в Німеччину. Особливість його полягає в тому, що він проводився віртуально через пандемію коронавірусу в світі. Про це повідомляє Урядовий портал.

"Я радий, що перший візит у статусі міністра закордонних справ України я зробив у Німеччину. Нехай віртуальний, але ми з Гайко Маасом провели повноцінні переговори і обговорили весь спектр питань двосторонніх відносин. З моменту вступу на посаду я ні з одним зі своїх зарубіжних колег не говорив частіше, ніж з главою МЗС Німеччини. Сподіваюся, ми збережемо таку високу динаміку контактів і в майбутньому", - зазначив Кулеба.

Варто уточнити, що міністри кілька годин обговорювали наслідки коронавірусу. У свою чергу Маас схвалив відправку українців з Латинської Америки в Україну через Німеччину.

Крім того, глави МЗС обговорили війну на Донбасі, можливості економічного та інвестиційного співробітництва між країнами, а також співпрацю в сфері водневої енергетики.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: глава МЗС Кулеба, Німеччина, доля тисяч заробітчан | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]