Вт, 2024-03-19, 09:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:57
Вперше змогли вільно відвідати Верховну Раду прості українці
Інші останні Політичні новини

У Верховній Раді почала функціонувати система вільного доступу громадян на парламентські засідання. Для того, аби потрапити у гостьову ложу Верховної Ради і безпосередньо подивитися на роботу українського парламенту, достатньо заповнити  електронну форму на сайті ВР.

«Засідання Верховної Ради нарешті відкриті для громадян! Наші активісти сьогодні успішно потрапили на засідання парламенту, заповнивши елекронну заяву на сайті ВР. Це зовсім просто і доступно буквально кожному! Стежте за депутатами особисто!», повідомили 23 грудня  у громадському русі «Чесно», активісти якого стали першими громадянами, що отримали гостьові перепустки у Верховну Раду.

Депутат від «Батьківщини» Андрій Шевченко, який ще на початку 2013 року домагався вільного доступу громадян до парламенту, назвав це «історичним моментом».

Нагадаємо, що в кінці листопада Олександр Турчинов, як голова Верховної Ради, затвердив порядок доступу громадян на відкриті засідання парламенту.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 879 | Додав: adminA | Теги: вільно відвідати Верховну Раду, українці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]