Пт, 2024-04-19, 16:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:48
Впродовж доби бойовики вели хаотичні обстріли сил АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом минулої доби бойовики 20 разів намагалися спровокувати наших захисників на відкриття вогню у відповідь. Щоразу безрезультатно. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр АТО.

Так, увечері 2 січня, бойовики вели неприцільний вогонь з великокаліберних кулеметів у бік наших позицій на кордоні Донецької та Луганської областей - в районі Миронівського та Троїцького. На тій же ділянці лінії розмежування сторін бойовики зі стрілецької зброї стріляли в напрямку Луганського.

Крім того, як наголошується, неподалік тимчасово окупованого Донецька, використовуючи стрілецьку зброю, загарбники стріляли в бік опорних пунктів сил ЗСУ біля Кам'янки, а з великокаліберних кулеметів і ручних протитанкових гранатометів - в районі Опитного.

Після півночі окупанти хаотично обстріляли зі стрілецької зброї наших воїнів біля Новгородського, що на північ від Горлівки.

Раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованій території, в районі селища Озерянівка Донецької області виявлені невідомі бандформування. У штабі АТО припустили, що це можуть бути пособники терориста з позивним "Вагнер", які ймовірно причетні до ліквідації ватажків проросійських збройних банд, зокрема, керівника організованого злочинного угруповання "Призрак" - Мозгового, а також "козачого отамана" Дрьомова.

"Свобода": під Маріуполем загинув 18-річний боєць "Азова"

Партія ВО "Свобода" заявляє про загибель свого члена, бійця "Азова" - 18-річного Олександра Коваля під Маріуполем. Про це повідомила прес-служба політсили в суботу, 3 січня.

"1 січня 2016 у час виконання бойового завдання під Маріуполем загинув молодий свободівець, член Хотинської організації "Студентська Свобода" Олександр Коваль", - йдеться в повідомленні.

В "Свободі" зазначають, що Олександр проходив військову службу в полку "Азов".

"Тіло загиблого бійця перевезуть з Маріуполя в Хотин вже наступного тижня", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у штабі АТО раніше відзначали відсутність втрат серед українських військових у зоні бойових дій за минулу добу, 1 січня.

"За минулу добу в зоні АТО загиблих серед українських військових немає, але двоє військовослужбовців були поранені", - повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу в суботу, 2 січня.

Лисенко підтвердив інформацію про те, що 1 січня загинув один боєць батальйону "Айдар".

"Дійсно, їх боєць загинув, але загинув не під час бою", - сказав він, не уточнивши при цьому обставин інциденту.

За словами спікера, правоохоронці проводять розслідування у зв'язку із загибеллю бійця.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 726 | Додав: adminA | Теги: хаотичні обстріли сил АТО, бойовики, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]