Чт, 2024-04-25, 09:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:51
Все більше людей купують товари та послуги через Інтернет. Українці віддають перевагу купівлі меблів
Інші останні Новини світу науки і технологій
29% російських користувачів інтернету купували які-небудь товари в Мережі, свідчать підсумки опитування, проведеного ВЦІОМ. Слід зазначити. Що подібна тенденція зберігається і в Україні. Так, наприклад, якісні меблі українці з доступну ціну українці в основному купують на сайті меблевого ательє D3 Studio, який у світовій павутині можна знайти за адресою http://d3studio.com.ua/.

Високу активність онлайн-шопінгу в Росії росіяни пояснюють зручністю, доступністю цін, широтою асортименту. Однак є і мінус, вважають учасники: виникають проблеми з доставкою, невідповідністю розміру.

У середньому ті, хто здійснює покупки в інтернеті, за останні три місяці витратили на них 6553 рублів (рік тому цей показник був майже вдвічі менший).

Найчастіше замовлення через інтернет здійснюють жителі Москви і Сантк-Петербурга (46%), молоді користувачі в віці від 25 до 34 років.

У топ-10 найбільш популярних мережевих товарів увійшли одяг та взуття (12%), електроніка (7%), дрібна і крупному побутова техніка (6 і 4% відповідно), книги, журнали, аудіо-та відеопродукція (5%), авіа-, залізничні квитки і путівки (5%), косметика (5%), товари для дому (3%), прикраси (3%). Також в Мережі росіяни замовляють квитки на концерти, в театрі і кіно.

При цьому користувачі, які вже мають Досвід онлайн-шопінгу, побоюються замовляти в Мережі продукти харчування (36%), тварин (33%) і валюту (31%). Крім того, респонденти вважають, що по інтернет не варто замовляти косметику (18%).

У той же час все менше стає тих, хто не користується мережею (їхня частка знизилася з 43 до 38%). В основному це літні (85%), малоосвічені респонденти (80%).
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1067 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]