Вт, 2024-03-19, 11:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
Все для фанів: українки кидаються іноземцям на шиї, а матчі дивляться в храмах. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Українські дівчата сприймають Євро-2012 як шанс вийти заміж за іноземця і вже розпочали шлюбні ігри. Здебільшого об'єкти полювання – шведи, бо їх у Києві найбільше.

Столичний Труханів острів є найзручнішим місцем для знайомства зі шведами. Тут їхні намети, одразу ж закритий табір і поруч - відкритий для усіх охочих пляж. Українські дівчата нагоди не марнують, зазначає ТСН.

Три Андерси і один Томас відпочивають на піску. Навколо них повільно стискається кільце. "Всі гарні дівчата підсуваються все ближче і ближче – бо ми шведські хлопці і ми гарні. Але ми кажемо "ні" – бо ми одружені і ми дуже вірні. До речі, можна ваш номер телефону?" - запитують водночас.

Програмістка Влада зайняла найвигідніше місце - до шведів менше метра. На полюванні вона вже другий день. Кілька хвилин, і Влада вже фотографується у "гарних хлопців" в обіймах.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Даші із подружкою щастить менше. Вона зняла верх купальника і майже зняла низ, однак результату катма.

Шведи перевдягаються посеред пляжу, читають газети і п'ють пиво, а жіночої цікавості не помічають. Причину шведської холоднечі розгадав водій туристичного БТРа Віталій. На його думку, вона - у поганому знанні англійської з обох сторін.

На Хрещатику Маркус із друзями заговорив українською, і результат не забарився. "У мене від учорашньої ночі вже дві українські дружини. Що вам сказати – дуже дорого, зате їх у мене тепер аж дві!" - каже Маркус.

Взагалі у фан-зоні на Хрещатику ніби парад наречених. На дівчатах міні-спідниці і ще коротші шорти. Найефективнішим виявляється вбрання Наталі і Тані. Посеред інтерв'ю до дівчат підходять Еміліо та Андерс. Фотографуються і коментують. "Ой, всі дівчата тут так гарні! Що ви їсте в цій країні – поділіться!" - попросили хлопці.

Вболівальники у захваті від Львова

А ось до Львова вже з'їхалися данські та португальські вболівальники - сьогодні там грають їхні збірні. І якщо португальці перебувають тут ще від 8-9 червня, то данці перебралися до Львова з Харкова.

"Ваше місто неймовірне. Порівняно з Харковом це рай. Тут затишно, привітні люди, милі кафе. Пив уже львівську каву. Вона справді смачна. Заходили із друзями в дворики. В деяких пахло не дуже приємно. Але вони таємничі і дуже манять до себе. Основна маса фанів приїде сьогодні. Багатьом данцям не сподобалося в Харкові. Дехто здавав квитки. Телефонуватиму сьогодні друзям, щоб не робили такого, а летіли до Львова", - розповів фанат Олівер Расмуссен в коментарі Газета.ua.

Біля входу в Ратушу відкрили фан-посольство Данії. Вболівальники підходять до нього, розбирають інформацію про місто, потім ідуть гуляти вулицями Львова. А португальці вже освоїлися у місті Лева. Все ж таки багато з них перебувають тут четвертий-п'ятий день.

"Ми з друзями думали лише на матч сюди приїхати. Але нам тут дуже сподобалося. Вирішили здати квитки і лишитись на довше. Поселились у "Бухті вікінгів". Там нормально і не надто дорого. Щодня їдемо в місто. Гуляємо вулицями, сидимо в кафе. А вечором ідемо вболівати у фан-зону", - зізнався португальський вболівальник Педро Морічелло.

Зазначимо, що раніше голландські вболівальники відмовилися жити у таборі під Харковом через погані умови. А шведські уболівальники попервах були незадоволені умовами в кемпінгу в Києві, проте згодом влада усунула недоліки. Загалом Україна розраховує на приїзд 800 тисяч іноземних уболівальників. Їхнє перебування вносить корективи в життя міст-господарів.

Парафіяни можуть подивитися футбол навіть у церкві

Коли вся країна живе чемпіонатом Європи, навіть футбол у церкві стає реальністю. У зв'язку з Євро-2012, у нижній світлиці одного з соборів Вишгорода у дні матчів на великому моніторі показують футбол. Тож тепер парафіяни ходять до церкви двічі на день: зранку на службу і пізно ввечері, щоб разом дивитися гру.

У колишній нижній церкві храму, а тепер просто світлиці, отець Тарас розмістив проектор, ноутбук та монітор. Він переконаний, що гріха не робить, адже Святе Письмо спорт не забороняє.

"Я вважаю, що це є добрі змагання, командні змагання. Люди старші розказують своїм онукам, дітям, які до церкви не ходять часто, і це для них так само є нагода зайвий раз прийти до храму, побачити, що храм - це нічого страшного, що священик - така сама людина", - цитує отця Тараса ТСН.

Спеціальних молитов за футбол, каже священик, парафіяни не промовляють. "Я думаю, певно, Богу однаково, хто виграє. Але я вболіваю за гарний футбол, коли не грає збірна України. Бо коли грає збірна України, то я вболіваю за свою національну збірну", - запевнив отець Тарас.

У церковних переглядів є лише одне єдине правило - вболівати культурно, тобто без алкоголю, тютюну та поганих слів, навіть якщо допекло. А у всьому іншому церковні перегляди нічим не відрізняються від клубних чи у фан-зоні. Так само всі разом співають гімн, хвилюються, коли свої пропускають гол, сміються, коли вони прикидаються, та щиро радіють, коли забивають.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1080 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, вийти заміж за іноземця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]