Чт, 2024-04-25, 17:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:21
Вшанував пам'ять загиблих і вручив бойові нагороди військовим Зеленський на Софійській площі
Інші останні Новини України

Частину нагород "Герой України" було вручено посмертно.

У річницю повномасштабного вторгнення Росії на територію України, президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди та звання Героя України українським захисникам, волонтерам і рятувальникам на Софійській площі в Києві.

 Шануємо кожного і кожну, хто став воїном для України - нашої держави. Згадаємо кожного і кожну, хто рятував нашу країну, пам'ятаємо кожного і кожну, хто віддав своє життя заради життя України.

Частину нагород і звань "Герой України" було вручено посмертно.

Також президент вручив бойові прапори бойовим підрозділам.

 Я дякую всім, хто витримав той лютий, цей рік, і хто дає Україні непохитність! Слава всім, хто зараз у бою! Слава Збройним Силам України, Національній гвардії, розвідці, Службі безпеки України, Національній поліції, українським прикордонникам та всім вам, нашим Силам оборони й безпеки! Слава всім вам, хто допомагає битися, і хто рятує життя! Світла пам'ять усім, чиє життя забрала ця війна.

На заході були присутні головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр оборони Олексій Резніков, глава ГУР Кирило Буданов, секретар РНБО Олексій Данілов, міністри та інші посадові особи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 410 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]